Să te întreb pentru a ajuta la rezolvarea problemei de pop-up-uri.
De Post este diferită de toate celelalte.
Presupun că unii din voi, sau, mai rău, mulţi dintre dumneavoastră, aţi găsit pop-up-uri în timp ce vizita blog-ul meu, bine, mai întâi de toate-mi cer scuze, deoarece de mult că încercarea de a suprascrie.
Ceva timp în urmă, ca detectat de un Plug-in-ului, care a deschis, cu ferestre de publicitate, şi deja eliminate, dar trebuie să existe o alta, dar eu sunt incapabil să-l găsim.
Faptul este că toate plugin-urile (sau aproape toate) care le-am instalat, de nevoie, dar dacă am descoperi ceea ce este, poate, ceea ce este curat şi, astfel, nu mai deschide mai multe ferestre sau elimina.
Cazul, este că am sentimentul că nu mai deschide cât mai multe ferestre de tip pop-up-uri, dar ....
Am reuşit să ajung la un apel, că nu este, dar se pare din când în când, în statistici, nu este dacă va avea ceva de a face,
este după cum urmează:
http://www.peliculasfullhd.com/media.5/common/adoutput.swf
Pur şi simplu, nu există o astfel de adresă, dar nu ştiu dacă asta va deschide fereastra pop-up.
Are cineva un indiciu?
Am instalat şi plugin-urile active sunt:
, Toate într-un AdSense şi YPN
WordPress.com populare posturi
Ca administrator, nu, am un pop-up, dar daca nu am identifica, eu sunt doar merge pe fereastră, de exemplu, creatorul a ceea ce lurks scop Plugin Manager de pe blog, sau cel puţin asta a fost intenţia lui.
Dacă cineva are nici un indiciu, ce-ar fi recunoscător pentru totdeauna, deoarece multe persoane pot crede că eu sunt un lansator fereastră, şi eu nu sunt, sunt foarte enervant şi nu-mi place ca tine toate.
Eu nu exclude că este în subiect, dar eu nu cred, l-am schimbat foarte mult şi nu am văzut nici un apel neobişnuit.
Un salut si multumesc.
Legate de intrări
Dacă va plăcut acest post, vă rugăm să ia în considerare pentru a lăsa un comentariu sau aboneaza la feed si sa viitoare de articole livrate la dvs. cititor de alimentare.





































Am avut site-uri web cu aceeaşi problemă şi a fost responsabil web, a serviciilor de statistică. Nu ştiu dacă va fi cazul tău, dar, deşi el a avut un alt nume ca a ta, icoana a fost identice.
Am testat cu un scruber Mozilla cod şi, într-adevăr, este codul de statistici.
Vă recomandăm insistent să o înlocuiască cu un alt serviciu pe care nu te publicitate, cum ar fi http://www.statcounter.com/
Salutări.